Connect with us

DigiShots

Duvals Zeeland Dressage Cup belooft weer ‘n spannende strijd te worden

Duval's Dressage Cup

Duvals Zeeland Dressage Cup belooft weer ‘n spannende strijd te worden

Duvals Zeeland Dressage Cup belooft weer ‘n spannende strijd te worden

Het KWPN regio Zeeland organiseert aanstaande vrijdag en zaterdag voor derde keer de Duvals Zeeland Dressage Cup 2021 bij de Kroo Ruitersport in Nieuw en Sint Joosland. De Duvals Zeeland Dressage Cup is een wedstrijd voor drie-, vier-, vijf- en zesjarige paarden voor alle stamboeken. Met meer dan honderd inschrijvingen belooft het twee interessante dagen te worden.

De jonge paarden zullen in groepjes van twee worden ingedeeld. De driejarige paarden zullen de IBOP-proef rijden en de vier-, vijf- en zesjarige paarden zullen de Pavo-proef rijden. Hierbij zullen zij worden beoordeeld door hoofdjury Johan Hamminga, jury en gastruiter Emma van den Hooven en stagiaire jurylid Debbie Offermans van Hippisch Jongeren Platform Zeeland.

Emma van den Hooven – Severo Jumping Amsterdam 2020 © DigiShots

Emma van den Hooven, Grand Prix amazone en gespecialiseerd in jonge paarden, zal de beste drie paarden van de vier-, vijf- en zesjarige rubrieken overrijden. Per rubriek zal er een kampioen en reservekampioen worden gehuldigd. Op zaterdag zal ook de overall kampioen bij de merries en bij de ruinen/hengsten gehuldigd worden en uiteraard wordt het beste Zeeuws gefokt paard ook extra in het zonnetje gezet.

De voorlopige startlijsten vindt u hier, maar let op deze zijn nog voorlopig: de definitieve startlijsten worden donderdavond gepubliceerd.

Continue Reading
You may also like...

More in Duval's Dressage Cup

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!