Connect with us

DigiShots

Glenn Knoester wint spannende CSI2* Finale Wierden

Outdoor Wierden

Glenn Knoester wint spannende CSI2* Finale Wierden

Glenn Knoester wint spannende CSI2* Finale Wierden

Het duurde tot ruim na de sleeppauze van de basisomloop, voordat Doron Kuipers werd uitgedaagd voor een barrage tijdens de CSI2* Medium Tour Finale, maar uiteindelijk wisten vijf combinaties zich met hem te kwalificeren. Onder luid gejoel van zijn conculega’s greep een razendsnelle Glenn Knoester met de zestienjarige Alpicor (v. Lupicor) in die barrage naar de overwinning én de sleutels van de glimmende concourskast die werd gesponsord door Roelofsen Horsetrucks. Doron Kuipers en zijn bruine Vredi TN-ruin Huberth B moesten uiteindelijk genoegen nemen met plek twee. De Duitse ruiter Julius Ehinger en zijn twaalfjarige Holsteinermerrie Bonita (v. Boritas) neemt ‘t prijzengeld van de derde plek mee naar huis.

Glenn Knoester – Alpicor Outdoor Wierden 2021 © DigiShots
Glenn Knoester – Alpicor Outdoor Wierden 2021 © DigiShots

Caroline Müller werd vierde met de zwarte ruin Diarindo Z (v. Diarado, uit een Indoctro-moeder) en Henk Frederiks maakt de top vijf compleet met zijn vosmerrie Habab (v. Nabab De Reve).

Doron Kuipers – Huberth B Outdoor Wierden 2021 © DigiShots
Julius Ehinger – Borita 2 Outdoor Wierden 2021 © DigiShots

Ruben Dario Ramirez Zilli wint CSI1* Medium Tour Finale

Enkele uren eerder werd de CSI1* Medium Tour House of Sakk Finale verreden. Het was de Mexicaan Ruben Dario Ramirez Zilli die er met het meeste prijzengeld vandoor ging. Zijn zestienjarige KWPN’er Kudret HBC gaf toch nog een klein Nederlands tintje aan die overwinning. Auke Feenstra werd tweede Jolineke en de derde plek was voor Kristýna Schütte en haar Canstakko-zoon Constakko’s Boy.

Ruben Dario Ramirez Zilli – Kudret HBC Outdoor Wierden 2021 © DigiShots

More in Outdoor Wierden

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!