Connect with us

DigiShots

Kijk uit naar iets leuks: bestel en win een les van Jur Vrieling of Patrick van der Meer!

Giveaways

Kijk uit naar iets leuks: bestel en win een les van Jur Vrieling of Patrick van der Meer!

Kijk uit naar iets leuks: bestel en win een les van Jur Vrieling of Patrick van der Meer!

Wat een bizarre tijd: plots is onze propvolle agenda leeg. Geen Wereldbekerfinale in Las Vegas, geen Olympische Spelen en niets van die prachtige voorjaarsevenementen die ons eigen land telt. Omdat we alleen samen, met de juiste maatregelen, deze moeilijke tijd kunnen doorkomen, blijven ook wij thuis. En da’s eigenlijk helemaal niks voor DigiShots: we willen stiekem niets lievers dan de deur uit, op concours, foto’s maken en je op de hoogte houden van het wel en wee van de paardensport! We hebben een beetje heimwee… wat jij?

Omdat wij niet kunnen wachten tot we weer ‘in het zadel’ mogen kruipen, hebben we een supergave winactie voor jullie bedacht. Plaats in april een bestelling via onze Oypo en maak kans één van de twee lessen van springruiter Jur Vrieling of één van de twee lessen van dressuurruiter Patrick van der Meer! Je leest het goed: we mogen maar liefst twee springruiters en twee dressuurruiters blij maken met een les: zo kunnen we samen vooruitkijken naar iets ontzettend gaafs! (En beloofd, dat is geen 1 april-grapje!)

Natuurlijk vinden we ‘t leuk als je deze actie deelt met je vrienden: wie wil er namelijk niet de kneepjes van het vak leren van Jur of Patrick? Heb je een bestelling geplaatst? Laat ons dan in de comments weten bij wie je het liefste zou willen lessen en deel onze Facebook-post met je vrienden! Je bestelling is je lootje en we maken de vier winnaars van de dressuur- en springlessen via onze website bekend. En ja, waarschijnlijk moeten we er nog eventjes op wachten, maar de lessen worden met de vier prijswinnaars afgesproken op een nader te bepalen datum, zodra de omstandigheden dat weer toe laten. Uiteraard gaat DigiShots met jullie mee om foto’s te maken!

Wil je graag foto’s bestellen van een evenement die (nog) niet op onze site zijn geüpload? Stuur ons dan een mailtje, dan maken we het voor je in orde! Onze contactgegevens kun je hier vinden.

More in Giveaways

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!