Connect with us

DigiShots

CSI3* Big Tour kwalificatie op naam van Ier Richard Howley

Jumping Zwolle

CSI3* Big Tour kwalificatie op naam van Ier Richard Howley

CSI3* Big Tour kwalificatie op naam van Ier Richard Howley

Tijdens de laatste rubriek – de Bouwbedrijf van Grunsven Prijs – op de donderdagavond verschenen maar liefst 55 combinaties aan start. Het was Richard Howley die hen allen wist af te troeven. In de direct op tijd-rubriek – tevens de kwalificatie voor de CSI3* Grote Prijs – stuurde hij zijn Gaesbekers Glamour Girl (v. Zirocco Blue VDL) in 53,48 seconden richting de finish. Eerder deze dag won de Ier ook al de CSIYH1* Brink Stables Prijs met zijn zevenjarige belofte voor de toekomst Hera De Landetta II (v. Bustique).

Richard Howley – Gaesbekers Glamour Girl Jumping Zwolle 2019 © DigiShots

Net als in de CSI3* Medium Tour Gemeente Raalte Prijs die net voor deze rubriek werd verreden eindigden Felix Hassmann (met de Balou Du Rouet-hengst Balzaci) en Thiago Ribas Da Costa (met de Epleaser van ‘t Heike-merrie Kassandra van ‘t Heike) op een respectievelijke 2e en 3e plek. Toen was het echter Georgia Tame die de winst pakte.

Mario Stevens en Baloubet 4 (v. Balou Du Rouet) werd vierde. De Duitser Marcus Ehning volgde Stevens op de hielen en stuurde zijn Mill Creek Filippa K (v. For Contest) met het gemak dat we van hem kennen – in 54,01 seconden over de streep. De Italiaan Michael Cristofoletti schoof de zesde strik aan het hoofdstel van zijn Sig Debali (v. Zürich).

Felix Hassmann – Balzaci Jumping Zwolle 2019 © DigiShots
Thiago Ribas Da Costa – Kassandra van ‘t Heike Jumping Zwolle 2019 © DigiShots

Vrijdagavond rijden alle Big Tour-combinaties nogmaals binnen in de VDL Stud Prijs ranking-proef om 18:20. De Grote Prijs vindt plaats op zondagmiddag om 15:00. Bekijk de volledige uitslag van de eerste kwalificatieproef hier terug. Morgenochtend om 08:00 uur vervolgt Jumping Zwolle met de CSI1* Small Tour Onori Prijs over een parcours op 1,25 meter hoogte.

More in Jumping Zwolle

Nieuwsbrief

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!