Connect with us

DigiShots

Kerstinkopen bij Youhorse.auction: 51 paarden in de collectie

Youhorse.auction

Kerstinkopen bij Youhorse.auction: 51 paarden in de collectie

Kerstinkopen bij Youhorse.auction: 51 paarden in de collectie

Youhorse.auction heeft een overweldigend aanbod van 51 springpaarden online gezet. De Nederlandse veiling van Mario Everse en Alan Waldman viert haar 17e editie en verwacht ook nu weer wereldwijde verkopen. Het bieden is van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 december.

Van de 51 veilingpaarden zijn er bijna 30 onder het zadel in de leeftijd van 3,5 tot en met 10 jaar. “Sommige zijn net beleerd en springen al braaf een lijntje met hindernissen, sommige paarden hebben zelfs al 1.40m parcoursen gesprongen”, vertelt Mario Everse enthousiast.

Doordat Youhorse.auction maandelijks georganiseerd wordt, is het aanbod van paarden ook steeds groter en kan er strenger geselecteerd worden. De doelstelling is dat er voor elk budget wat te koop is, maar de professional kan zijn hart ook ophalen.

“We hebben paarden die geweldig springen en zeer interessant gefokt zijn. Mr. Vindicat is bijvoorbeeld een halfbroer van Vindicat W, die teamgoud won op de Olympische Spelen in Londen. Lanaken is een volle broer van HH Earley, de wereldkampioen in Lanaken op vijf- en zesjarige leeftijd. Of bekijk Tangelina EH Z uit Carrera de Muze en daarvoor in de moederlijn Walnut de Muze. Die springt niet alleen abnormaal, ze is genetisch ook nog zeer interessant voor de fokkerij.”

De collectie telt 22 jonge paarden die op het vrijspringen te beoordelen zijn. “Goede springpaarden met soms leuke kleuren en aftekeningen. Kijk maar eens naar Nevis Field, die heeft olympisch vermogen en een goed voorbeen voor een Thunder van de Zuuthoeve. We hebben paarden met abnormale kwaliteit, zoals de beide Diarado’s. Het leuke is, of je nou een gereden springpaard of vrijspringer koopt, in beide groepen zitten winnaars. Paarden voor de hoge parcoursen en paarden waarmee je gewoon heel veel plezier gaat beleven. Ook voor de liefhebbers van hunter- en Equitation rubrieken zit er weer van alles bij”, vertelt Mario Everse.

Omdat er zoveel gereden paarden zijn, willen Mario Everse en Alan Waldman de mensen graag via de telefoon te woord staan of persoonlijk ontvangen. “Zodat de mensen weten wat ze kunnen verwachten en de paarden goed terechtkomen.  Niks mooiers om het perfecte kerstcadeau te ontvangen!”

De collectie is te vinden op www.youhorse.auction. Wie liever in het nieuwe jaar op zoek gaat naar een springpaard kan in de volgende veiling van 1 tot en met 4 januari zijn of haar slag slaan.

Bron: Persbericht Youhorse.auction

More in Youhorse.auction

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!