Connect with us

DigiShots

Roelofsen Horsetrucks Competitie

Dressuur

Roelofsen Horsetrucks Competitie

Roelofsen Horsetrucks Competitie

Vandaag werd de derde selectie verreden van de Roelofsen Horse Trucks Competitie Subtop tijdens CDI de Peelbergen. De competitie bestaat uit een wedstrijdreeks van tien wedstrijden in de klasse ZZ Zwaar, Prix St. George en Grand Prix. De competitie wordt afgesloten met een kür op muziek tijdens het internationale indoor concours CSI Zwolle.

ZZ-Zwaar

Eerste in het ZZ-Zwaar werden Leonie Nijskens & First Confetti met 460.5 punten. Tweede werd Roger Schulkens & Sandor Z met 451.5 punten en Maartje te Braak & Hennessy Tika werd met 442.5 punten derde.

Leonie Nijskens – First Confetti Roelofsen Dressuur Competitie 2019 © DigiShots

Prix St. George

De Prix St. George werd gewonnen door Carlijn Huberts & Cupido met 71.127%. Franka Loos en Equilence’s Giovanni werden tweede met 71.078%. De derde plek ging naar Olga Boucher & Houdini la Haya met 69.902%.

Carlijn Huberts – Cupido CDI de Peelbergen 2019 © DigiShots

Grand Prix

De Grand Prix werd gewonnen door Kyra Klinkers en Zitara met een percentage van 65.942. Tweede werden Rienke van de Ven en Veeneman & Cristall’s Il Divo met een score van 65.472%. De derde plek wasvoor Stephanie Beek Peters en Delamanga: zij scoorden 62.790%.

Kyra Klinkers – Zitara CDI de Peelbergen 2019 © DigiShots

Om in aanmerking te komen voor de finale dient deelgenomen te worden aan minimaal drie van de tien selectiewedstrijden. De volgende selectie wedstrijd zal worden verreden op 20 juni tijdens het Outdoor Concours Delft.

More in Dressuur

Nieuwsbrief

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!