Connect with us

DigiShots

Tom Schellekens en Karl Brocks scoren in ochtendrubrieken Vragender

Jumping de Achterhoek

Tom Schellekens en Karl Brocks scoren in ochtendrubrieken Vragender

Tom Schellekens en Karl Brocks scoren in ochtendrubrieken Vragender

Het waren de Nederlandse Tom Schellekens en de Duitse Karl Brocks die deze ochtend wisten te scoren in Vragender. Tom won met de Namelus R-ruin El-Gore-Go het jachtparcours over 1,35 meter, maar scoorde ook met zijn Q Evannah H (v. Quick Lauro Z). Met deze merrie werd hij derde. Goldina V (v. Bacardi VDL) eindigde op plek twee met in het zadel de Italiaanse Andrea Messersi. Een respectievelijke vierde, vijfde en zesde plek was er voor Georgia Founta met Cayles (v. Casall), Sjaak Sleiderink met de opvallende verschijning Eeen Witte Snoete (v. Zirocco Blue) en Demi van Grunsven met de BWP-hengst Luxor.

In de CSI1*-rubriek van deze voormiddag scoorde de Duitse Karl Brocks en Sithara 3: een zesjarige Westfaalse merrie uit Hunter’s Scendix. Lars Kersten werd tweede met Giwana (v. Baltic VDL) en Ties Rothstegge vierde met Chiquitita. De Nederlander scoorde ook een vierde plek, dat keer in het zadel van Hamelton A, een zevenjarige Sheraton. Erwin de Bruin en Falco (v. Vigo D’Arsouilles) werden vijfde en plek zes was voor de Ier Jack Ryan met Colmar (v. Colestus).

Vanmiddag vinden de GMB-finales voor vijf-, zes- en zevenjarige plaats, waarna de Medium Tour finale voor tweester-combinaties wordt verreden.

Tom Schellekens – El-Gore-Go Jumping de Achterhoek 2019 © DigiShots

More in Jumping de Achterhoek

Nieuwsbrief

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!