Connect with us

DigiShots

Jumping Indoor Maastricht vernieuwd en verjongd bestuur

Jumping Indoor Maastricht

Jumping Indoor Maastricht vernieuwd en verjongd bestuur

Jumping Indoor Maastricht vernieuwd en verjongd bestuur

De organisatie van Jumping Indoor Maastricht verwelkomt drie nieuwe bestuursleden: Astrid Roebroeck-Pinckaers, Rino Soeters en springruiter Timothy Hendrix. De organisatie van het jaarlijkse topsportevenement – dat ondanks de huidige crisis vooralsnog gewoon op de kalender van 2020 gepland blijft staan – breidt daarmee niet alleen haar bestuur uit, maar verjongd het ook aanzienlijk. “De nieuwe bestuurders brengen, elk op hun eigen vakgebied, een schat aan ervaring mee. Het zittende bestuur is dan ook erg verheugd met de komst van de jongelingen”, laat Ward Vleugels, voorzitter van Stichting Jumping Indoor Maastricht weten.

“Al meerdere jaren is mijn bedrijf (Ricoh Document Center Zuid, red.) als sponsor verbonden aan Jumping Indoor Maastricht. Daardoor heb ik ervaren dat het evenement zowel op sportief als op zakelijk vlak een bijzonder evenement is wat hoog aangeschreven staat. Als kersvers bestuurslid kom ik in een warm bad van medebestuurders. Samen als team is de stip aan de horizon om, waar mogelijk, het evenement in zijn geheel verder te professionaliseren naar een niveau van wereldklasse. Wat je als ruiter en als sponsor niet wilt missen. Limburg staat als provincie bekend om zijn bourgondische inslag, laat JIM daar de verpersoonlijking van zijn. Iets waar je je op verheugt en wat veel plezier geeft. Waar topsport en zakendoen samen komen”, licht Astrid Roebroeck-Pinckaers toe.

Timothy Hendix: “Voor mij is Jumping Indoor Maastricht een fantastische thuiswedstrijd en daarnaast een uniek platform voor de Limburgse paardensport. Een evenement waar business en sport elkaar treffen en versterken. Ik ben blij dat ik hieraan een bijdrage mag leveren.”

Oprichter en eigenaar van LBG hotels Rino Soeters treedt ook toe aan het bestuur: “JIM is van onschatbare waarde voor de internationale uitstraling van de stad Maastricht. De uitgesproken ambitie om JIM op een 5-sterren niveau te brengen verdient respect. Ik voel me uitverkoren dat ik mag bijdragen aan het succes. Ik stel mezelf tot doel om meer lokale MKB ondernemers te verbinden aan JIM teneinde de continuïteit en verbinding langdurig te verankeren in onze stad”. 

“JIM blijft continu ontwikkelen en professionaliseren met het doel om het viersterren-event in de toekomst naar een vijfsterren-niveau te tillen. Met de aanvulling van deze enthousiaste bestuurders is de organisatie hier meer dan klaar voor”, besluit Vleugels het persbericht.

Bron: Persbericht

More in Jumping Indoor Maastricht

Nieuwsbrief

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!