Connect with us

DigiShots

The Dutch Masters gaat door zonder publiek

The Dutch Masters

The Dutch Masters gaat door zonder publiek

The Dutch Masters gaat door zonder publiek

De afgelopen dagen heeft de organisatie van The Dutch Masters intensief overleg gevoerd met alle betrokken instanties over de situatie rondom het corona-virus en de komende editie van 12 t/m 15 maart. Gisteren maakte de organisatie bekend dat The Dutch Masters doorgang zou vinden, maar wel met enkele aanpassingen. Op de persconfentie van de Veiligheidsregio Brabant Noord werd besloten om evenementen met 1000 of meer bezoekers de komende dagen geen doorgang te laten vinden. Vandaag werd echter duidelijk dat het besluit is genomen om het evenement plaats te laten vinden zonder publiek.

“Dinsdag 10 maart maakte de organisatie van The Dutch Masters bekend dat het evenement doorgang zou hebben. De sport staat bij The Dutch Masters centraal en de wedstrijden zijn van groot belang voor de ruiters met een kwalificatie voor de Rolex Grand Slam of Show Jumping en de FEI Dressage World Cup. Sinds ons eerste bericht hebben we inmiddels alle betrokken partijen gesproken: de ruiters, de sportbonden en partners. Allen steunen de sport en willen de wedstrijden graag laten plaatsvinden.”

“Om elke discussie over bezoekersaantallen te vermijden hebben we, in goed overleg met de Veiligheidsregio, besloten helemaal geen publiek meer toe te laten ondanks dat de Veiligheidsregio eerder aangegeven heeft dat een beperkt publiek tot 1000 bezoekers wel was toegestaan. Belangstellenden kunnen alle wedstrijden zien via live stream en op TV”, laat de organisatie weten op haar website.

Uiteraard doet DigiShots gewoon verslag en kun je via ons de wedstrijd volgen in tekst en beeld!

Bron: The Dutch Masters

More in The Dutch Masters

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!