Connect with us

DigiShots

Yannick Janssen van Grunsven Peelbergen Kampioen Ponies

NK Springen

Yannick Janssen van Grunsven Peelbergen Kampioen Ponies

Yannick Janssen van Grunsven Peelbergen Kampioen Ponies

Met foutloze rondes in de eerste manche van deze ochtend, maakten Emile Drenth met Oscar van de Beekerheide (v. Orchid’s Floris), Yannick Janssen van Grunsven met Fantasia (v. For Kids Only) en Siebe Leemans met Voodstock d’Astree (v. Quinola du Parc) de grootste kans op een medaille tijdens de Peelbergen Kampioenschaps-finale voor Ponies. Ook voor Renee Hazeleger met Panfu van de Bisschop (v. Dexter Leam Pondi, Siebe Leemans’s tweede pony Orchid’s Lonette (v. Kanshebber), Logan Fiechter met Fun Vicky T (v. For Next Generation) en Tamara van Manen en Holstuds Olijfje (v. Paddington’s O’Malley) lagen de kaarten gunstig aan start van de finale-manche.

Zowel Tamara van Manen als Siebe Leemans met Orchid’s Lonette persten er een foutloze ronde uit, waardoor het tweetal aan kop ging bij het ingaan van de pauze en het verbouwen van het parcours naar Zware Tour-niveau.

Yannick en Siebe

De ware strijd ging uiteindelijk tussen Yannick Janssen van Grunsven en Siebe Leemans. Met de gretige Fantasia (v. For Kids Only) zette Yannick een scherpe ronde neer, maar tikte daarbij wel een balk af. Daarmee zag hij zijn kansen op de gouden medaille slinken… waar het niet dat Siebe Leemans’ Voodstock de l’Astree in het heetst van de strijd twee balken mee nam.

Hiermee eindigde Yannick op de hoogste trede van het erepodium, won Siebe Leemans zilver met zijn Orchid’s Lonette en ging het brons naar Logan Fiechter met Fun Vicky T.

Dagoverwinning

De dagoverwinning ging naar Tamara van Manen en Holstuds Olijfje (v. Paddington’s O’Malley), tweede werd Bo Dictus met Karst van Orchid (v. Kanshebber) en de derde plek werd gedeeld door Myla van Andel met Uriel en Peelbergen-kampioen Yannick Janssen van Grunsven.

Podium Het Peelbergen Kampioenschap Pony’s 1. Yannick Janssen van Grunsven – Fantasia, 2. Siebe Leemans – Orchid’s Lonette, 3. Logan Fiechter – Fun Vicky T NK Springen 2020 © DigiShots
Yannick Janssen van Grunsven – Fantasia NK Springen 2020 © DigiShots
Yannick Janssen van Grunsven – Fantasia NK Springen 2020 © DigiShots
Yannick Janssen van Grunsven – Fantasia NK Springen 2020 © DigiShots
Siebe Leemans – Orchid’s Lonette NK Springen 2020 © DigiShots
Logan Fiechter – Fun Vicky T NK Springen 2020 © DigiShots

More in NK Springen

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!