Connect with us

DigiShots

Jeanine Nieuwenhuis heeft smaak te pakken

CDI Exloo

Jeanine Nieuwenhuis heeft smaak te pakken

Jeanine Nieuwenhuis heeft smaak te pakken

Gisterenavond won Jeanine Nieuwenhuis zowel de Intermediate I met Great Lady TC (v. Bretton Woods), als haar debuut bij de Grand Prix Senioren met haar TC Athene (v. United) tijdens CDI Exloo.

Jeanine Nieuwenhuis – Great Lady TC CDI Exloo 2019 © DigiShots

In de Intermediate I was het een hele spannende strijd, want het verschil met de nummer twee was slechts 0,001%. Jeanine en Great Lady TC (v. Bretton Woods) behaalde een gemiddelde score van 70,883% en Lisa Breimann en Aida Luna OLD (v. Rousseau) 70,882%. De derde plaats ging naar Loranne Livens en Aragon L (v. Aaron) met een eindscore van 69,412%.

Lisa Breimann – Aida Luna Old CDI Exloo 2019 © DigiShots
Loranne Livens – Aragon L CDI Exloo 2019 © DigiShots

In het groot deelnemersveld van zeventwintig Grand Prix-ruiters waren het Jeanine en TC Athene (v. United) die gelijk een droomdebuut maakten. Na haar succesvolle EK afgelopen zomer in Italië bij de U25, was dit haar eerste internationale wedstrijd bij de Senioren. Jeanine zelf was super tevreden: “Ik was alleen teleurgesteld in de fout die we maakten in de appuyement naar links, wat eigenlijk een sterk onderdeel van ons is.” Met een eindscore van 70,609% bleef ze de nummer twee, Michelle Hagman Hassink en Chagall H (v. Chirlon), keurig voor. De Zweedse amazone behaalde een score van 70,370%. Lynne Maas en Eastpoint (v. Westpoint) zette een mooie proef met een sterke galoptour neer en eindigde met een score van 69,652% op een derde plaats.

Michelle Hagman Hassink – Chagall K CDI Exloo 2019 © DigiShots
Lynne Maas – Eastpoint CDI Exloo 2019 © DigiShots

Bekijk de volledige uitslag van de proeven op donderdagavond op CDI Exloo hier terug.

More in CDI Exloo

Nieuwsbrief

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!