Connect with us

DigiShots

Nina Houtzager wint Medium Tour Finale op CSI Exloo

CSI Exloo

Nina Houtzager wint Medium Tour Finale op CSI Exloo

Nina Houtzager wint Medium Tour Finale op CSI Exloo

De CSI1* Subli Prijs Medium Tour Finale op Hippisch Centrum Exloo werd deze namiddag gewonnen door Nina Houtzager met Fonia Again (v. Lucky Boy). De jonge amazone kwam met 33,83 seconden als allersnelste rond in het tweefasenparcours over 1,20/1,25 meter. Gert van den Hof eindigde op een tweede plek met Cooper Z en Maureen Bonder maakte het podium compleet met Iselottie Van Wegen (v. Numero Uno).

Nina Houtzager – Fonia Again CSI Exloo 2022 © DigiShots

Voorafgaand aan de Medium Tour middag werd de finale van de CSI1* 1,10/1,15 meter Small Tour verreden. Chloe In Het Veld kwam als snelste rond in het tweefasenparcours. De amazone stopte de klok op 30,40 seconden en nam met haar Newton De Kreisker-hengst Vert Bois De L’if het prijzengeld in ontvangst van de rubriek die werd gesponsord door MVM Paardentrailers. De tweede plek was voor Maud Wiefferink met Kan ‘t Zat en de derde plaats ging naar Sietske de Jong met Jappeloe (v. Carrera).

Chloe in het Veld – Vert Bois De L’if CSI Exloo 2022 © DigiShots

Hassmann wint CSI2* Big Tour-proef

Nadat hij gisteren op een tweede plek eindigde in de CSI2* Big Tour 1,45 meter, won de Duitser Felix Hassmann vanmorgen in alle vroegte de CSI1* Big Tour Radio Continue Prijs over 1,30 meter. Met de Sl Baluarte-zoon Sl Brazonado kwam hij rond in 57,36 seconden. Tweede in de direct op tijd proef werd Fleur Jongejans met Ekinalita. De derde plek was voor Bas Moerings met Kwik Tweet (v. For Pleasure), die gisterenavond nog derde werd met Ipsthar in de 1,45 meter.

Felix Hassmann – Sl Brazonado CSI Exloo 2022 © DigiShots

Pim Mulder won met Ibylle de CSI2* Small Tour Plospan & Ronnie Aalders Houtvezel Prijs over 1,35 meter. Met 60,99 seconden was hij flink sneller dan Albert Zoer met Jackpot (v. Zirocco Blue VDL): deze combinatie kwam in 62,93 seconden rond. Derde werd de winnares van gisterenavond: Mel Thijssen. Met Juice (v. Tyson) klokte zij een tijd van 63,07 seconden. Gisteren werd de combinatie al tweede in de CSI2* Small Tour Paas Afbouw Prijs.

Pim Mulder – Ibylle CSI Exloo 2022 © DigiShots

De laatste rubriek van de dag, de CSI2* Medium Tour Hippo Horse Insurance Prijs over 1,40 meter werd na een spannende barrage gewonnen door Hessel Hoekstra met Famariloma (v. Azteca VDL). Met een eindtijd van 33,44 seconden was hij Remco Been met Bridgetown Z (v. Big Star Jr. KZ) een seconde voor: hij klokte 34,45. Vincent Geerink en Fifty Fifty (v. Zirocco Blue VDL) werd derde.

Hessel Hoekstra – Famariloma CSI Exloo 2022 © DigiShots
Hessel Hoekstra – Famariloma CSI Exloo 2022 © DigiShots

Bron: DigiShots News

More in CSI Exloo

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!