Connect with us

DigiShots

Twee overwinningen voor Conor Drain op openingsdag CSI Exloo

CSI Exloo

Twee overwinningen voor Conor Drain op openingsdag CSI Exloo

Twee overwinningen voor Conor Drain op openingsdag CSI Exloo

Een goede start van het springweekend op Hippisch Centrum Exloo voor Conor Drain. Naast het winnen van de CSI1* Big Tour vanmiddag, won hij deze avond eveneens de CSI2* Big Tour Primeval Paard Prijs. In het zadel van Imagine (v. Cassini Gold) kwam de Ier als snelste rond in het tweefasenparcours over 1,40/1,45 meter. Hij liet daarmee Maureen Bonder met Flierefluiter (v. Tygo) achter zich. De derde plek in de Big Tour-rubriek was voor Julian de Boer met Isis (v. Cardento).

Robbin Robijn wint openingsrubriek

De openingsrubriek van de dag, de CSI1* Small Tour Bakker Bart Prijs over 1,10 meter, werd gewonnen door Robbin Robijn en zijn vosruin Twin Twin RV (v. Calvados). In 33,53 seconden kwam hij als snelste rond. Sander Naber werd tweede met Arend van het Holtrijk Z (v. Akarad Hero Z) en een derde plek was voor Jort Knobben met Lord Blue (v. Zirocco Blue VDL).

Robbin Robijn – Twin Twin RV CSI Exloo 2022 © DigiShots
Anne Bakker – My Precious Diamond Z CSI Exloo 2022 © DigiShots

In de daaropvolgende CSI1* Klaas Meijer Bodems Prijs over 1,20 meter werd de overwinning gedeeld door amazones Anne Bakker en Nicole Botma. Met My Precious Diamond Z (v. Mylord Carthago) kwam Bakker in 31,78 seconden rond, wat Botma nog eens gladjes over deed in het zadel van Lazanula N (v. Chin Quidam VDL). Fleur Jongejans eindigde met Beauvais (v. Dollar De La Pierre) in 32,27 seconden achter beide amazones.

Nicole Botma – Lazanula N CSI Exloo 2022 © DigiShots

De CSI1* Big Tour Eemsned Verhuur Prijs over 1,30 meter werd eveneens gewonnen door de Ier Conor Drain. Met de KWPN-merrie Forever (v. Ingmar) bleef hij zijn concurrentie nipt voor. Sanne Vermeulen werd tweede met Icarus LH (v. Etoulon). Een derde plek was voor Anne Bakker met de vosmerrie Keina: de amazone begint haar CSI daarmee bijzonder goed, na haar overwinning in de voorafgaande rubriek.

Daan van Geel won de voorlaatste rubriek van de dag. In de CSI2* Medium Tour Katoele Subsidie Experts Prijs over 1,30/1,35 meter was hij met Idaloma (v. Zirocco Blue VDL) het allersnelste. Tweede werd Pim Mulder met Hiarma (v. Ultimo) en de derde plek was voor Bas Moerings met Jesther (v. Cardento).

Conor Drain – Forever CSI Exloo 2022 © DigiShots
Daan van Geel – Idaloma CSI Exloo 2022 © DigiShots

Morgenochtend vervolgt CSI Exloo met de CSI2* Small Tour Paas Afbouw Prijs: de rubriek vangt om 08:00 aan. De resultaten en startlijsten vind je hier terug en het evenement is via deze livestream te bekijken.

Bron: DigiShots

Robbin Robijn – Twin Twin RV, Sander Naber – Arend van het Holtrijk Z CSI Exloo 2022 © DigiShots

More in CSI Exloo

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!