Connect with us

DigiShots

NK Springen naar begin augustus

NK Springen

NK Springen naar begin augustus

NK Springen naar begin augustus

Met de versoepeling van de coronamaatregelen, is er ook ruimte gekomen om het Nederlands kampioenschap voor de springruiters alsnog te laten verrijden, zo maakt de KNHS zojuist bekend. Deze titelstrijd voor Senioren, Young Riders, Junioren en Children staat op de agenda van 6 tot en met 9
augustus 2020. Plaats van handeling wordt de prachtige locatie van Equestrian Centre de Peelbergen in het Limburgse Kronenberg.

Het NK springen is al jaren de traditionele opening van het Nederlandse buitenseizoen voor de springruiters. Ook dit jaar was het de bedoeling dat de vaderlandse springtop eind april af zou reizen naar Mierlo. Helaas liep het hele seizoen anders door de uitbraak van het coronavirus.

Door snel schakelen en handelen van meerdere partijen is er nu gelukkig alsnog positief nieuws voor de springruiters. Toen duidelijk werd dat er waarschijnlijk eerder mogelijkheden waren voor buitensport-evenementen heeft het team van de Peelbergen de handdoek opgepakt en aangeboden de organisatie van het NK op zich te nemen.

Bron: Persbericht KNHS

More in NK Springen

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!