Connect with us

DigiShots

Ook 10’en in Pavo Cup-finale voor zesjarigen

Pavo Cup

Ook 10’en in Pavo Cup-finale voor zesjarigen

Ook 10’en in Pavo Cup-finale voor zesjarigen

Het regende 10’en gisteren tijdens de Pavo Cup-finale. Ook Kadiene, de winnaar bij de zesjarigen, kreeg een 10 van gastruiter Philipp Hess. De Zhivago-dochter werd voorgesteld door Svenja Grimm.

Svenja Grimm – Kadiene Pavo Cup 2021 © DigiShots

“Dit had ik echt niet verwacht”, is Svenja Grimm enthousiast na afloop. “Ik hoopte op de finale maar had echt nooit gedacht om te winnen. Kadiene is een heel speciale merrie, super lief en doet echt alles voor mij.” In het eerste onderdeel ontving Kadiene 90 punten van de jury en ook Philipp Hess was erg van haar onder de indruk wat hij beloonde met een 10 voor het overrijden. Svenja Grimm vervolgt: “Ik heb haar sinds dat ze drie jaar is. Ze doet altijd haar uiterste best en het is echt een eer om met haar te mogen werken. Er is geen dag dat ze niet wil en dat heb ik nog nooit in een ander paard gevoeld.”

Svenja Grimm – Kadiene Pavo Cup 2021 © DigiShots

Dat Ferguson-nakomelingen een goede indruk wisten achter te laten is inmiddels wel duidelijk en wordt nogmaals bevestigd door de tweede plaats van de KWPN-goedgekeurde hengst Kyton. Deze zoon van Ferguson werd door Bart Veeze voorgesteld en ontving van Philipp Hess eveneens een 10. Derde werd Kuvasz RS2 (v.Glamourdale) onder Marieke van der Putten. Na het overrijden kreeg hij van Hess een hele mooie 9,5 uitgereikt.

Bart Veeze – Kyton Pavo Cup 2021 © DigiShots
Marieke van der Putten – Kuvasz RS2 Pavo Cup 2021 © DigiShots

More in Pavo Cup

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!