Connect with us

DigiShots

Van Peperstraten en Luiten wisselen de winst op CDI Exloo

CDI Exloo

Van Peperstraten en Luiten wisselen de winst op CDI Exloo

Van Peperstraten en Luiten wisselen de winst op CDI Exloo

Gisteren werd ze nog tweede, maar met een overtuigend eindtotaal van 74,853% won Daphne van Peperstraten vanmorgen met Greenpoint’s Cupido (v. Johnson TN) de CDIYR-proef. Zij changeerde daarmee van plek met YR-debutant Marten Luiten die gisteren won: samen met Fynona (v. Ampère) kwam hij met een percentage van 73,676 op een tweede plek. De derde plek was voor de Belgische Baudine Pieters en Elbresco L (v. Ampère) met een score van 68,333%.

Marten Luiten – Fynona CDI Exloo 2019 © DigiShots
Beaudine Peters – Elbrasco L CDI Exloo 2019 © DigiShots

Aansluitend op de Young Rider-proef kwamen de Children aan start. Slechts vier deelnemers, waarvan drie Nederlanders. Het was echter de Duitse Allegra Schmitz-Morkramer die er opnieuw met de eerste plek vandoor ging: met Tropensonne (v. Tobago) behaalde ze 74,405%. Tweede werd Kebie Raaijmakers en Happy Feet (v. Tuschinski) en de derde plek was voor Amber Schelstraete en Burberry (v. Lord Loxley).

Kebie Raaijmakers – Happy Feet CDI Exloo 2019 © DigiShots
Amber Schelstraete – Burberry CDI Exloo 2019 © DigiShots
Allegra Schmitz Morkramer – Tropensonne CDI Exloo 2019 © DigiShots

Hongarije ging aan kop in de U25. Jazmin Yom Tov won haar ‘eigen’ Yom Tov Pro Horses Prize met haar Hexagon’s Zodinde (v. Hexagon’s Louiseville) en een percentage van 67,615. Mercedes Verweij en de Fürst Piccolo-ruin Four Seasons 19 haalden een score van 66,769%. De derde plek was voor Jeanine Nekeman en Vlingh (v. Flemmingh).

Jazmin Yom Tov – Hexagons Zodinde CDI Exloo 2019 © DigiShots
Mercedes Verwey – Four Seasons 19 CDI Exloo 2019 © DigiShots
Jeanine Nekeman – Vlingh CDI Exloo 2019 © DigiShots

De grote ponyrubriek van vandaag werd gewonnen door Evi van Rooij. In het zadel van King Stayershof’s Jango (v. Kosmo van Orchid’s) reed ze naar een percentage van 72,162. Daarmee bleef ze ruim voor op haar Zweedse en Duitse concurrentie: Elliot Nillson en HB Dancing Daylight (v. FS Don’t Worry) werden tweede met een score van 70,946%. Derde werd Allegra Schmitz-Morkramer en haar FS Don’t Worry-merrie Loreley: het tweetal scoorde 70,901%.

Elliot Nilsson – HB Dancing Daylight CDI Exloo 2019 © DigiShots
Allegra Schmitz Morkramer – Loreley CDI Exloo 2019 © DigiShots
Evi van Rooij – King Stayerhof’s Jango CDI Exloo 2019 © DigiShots

Bekijk alle uitslagen van de jeugdrubrieken hier terug. Vanavond is de baan voor de CSI3*-combinaties op Inter I- en Grand Prix-niveau.

More in CDI Exloo

Nieuwsbrief

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!