Connect with us

DigiShots

Finale KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup 4 en 5 februari

News

Finale KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup 4 en 5 februari

Finale KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup 4 en 5 februari

Nadat de finale van KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup voor junioren en young riders door de coronamaatregelen op 30 december niet door kon gaan, is het door de versoepelingen nu mogelijk de finale alsnog te laten verrijden. De nieuwe datum is 4 en 5 februari. De locatie is Hippisch Centrum Exloo in Exloo.

Het eerste onderdeel van de finale, de landenproef, wordt vrijdagavond 4 februari verreden. De kür op muziek staat zaterdagmiddag 5 februari op het programma. Voor de paarden die zich kwalificeren voor de kür zijn in Exloo stallen beschikbaar.

In de finale rijden alle combinaties de landenproef. De beste zes combinaties rijden vervolgens de kür op muziek. Beide proeven tellen mee voor de eindstand. De winnaar van de KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup is degene met de meeste punten, waarbij de percentages van de landenproef en kür bij elkaar worden opgeteld. 

Bij de junioren gaan twaalf combinaties van start in de finale. Door eenzelfde puntentotaal op de twaalfde plaats bij de young riders, mogen in deze leeftijdscategorie dertien combinaties naar de finale.

De KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse junioren (14 t/m 18 jaar) en young riders (16 t/m 21 jaar) te stimuleren.

Klik hier voor de actuele startlijst. Meer informatie op: KNHS-Anemone Horse Trucks Greenpoint Cup.

Bron: KNHS

More in News

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!