Connect with us

DigiShots

Wathelet wint openingsrubriek op Corona-proof The Dutch Masters

News

Wathelet wint openingsrubriek op Corona-proof The Dutch Masters

Wathelet wint openingsrubriek op Corona-proof The Dutch Masters

Het was de Belg Gregory Wathelet die deze namiddag met zijn voshengst Faut-II des 7 Vallons (v. Comme II Faut 5) de allereerste rubriek op The Dutch Masters won. Met een eindtijd van 25,37 seconden kwam hij het snelste door de Roelofsen Horsetrucks Prize Twee Fasen over 1,40 meter.

Ook plek twee was voor België en ging naar Jérôme Guery met de Cooper van de Heffinck-hengst Tango. Derde werd Johnny Pals met Excentriek (v. Ustinov).

Gregory Wathelet – Faut Il Des 7 Vallons The Dutch Masters 2021 © DigiShots

Na meer dan een jaar van onzekerheid door de Covid-19 pandemie en de uitbraak van het Rhino-virus, vind The Dutch Masters 2021, onderdeel van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, dit weekend eindelijk weer plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Om het evenement geheel corona-proof te kunnen laten plaatsvinden worden alle deelnemers en aanwezigen dagelijks getest en dragen een Bubble: een draagbare sensor die een trilling afgeeft wanneer dragers uit verschillende bubbels te dicht bij elkaar in de buurt komen.

Om 16:00 gaat het programma verder met de Gemeente ‘s-Hertogenbosch Prize over 1,45 meter en we besluiten de dag met de VDL Groep Prize om 19:00. Het evenement is live te volgen via The Dutch Masters. Alle startlijsten en uitslagen vind je hier terug.

Jerome Guery – Tango The Dutch Masters 2021 © DigiShots
Johnny Pals – Excentriek The Dutch Masters 2021 © DigiShots

More in News

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!