Connect with us

DigiShots

Opnieuw grijpt Je Suis Equus Tame winst Blom Hengstencompetitie

Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie

Opnieuw grijpt Je Suis Equus Tame winst Blom Hengstencompetitie

Opnieuw grijpt Je Suis Equus Tame winst Blom Hengstencompetitie

Net als in Vragender greep de goedgekeurde Qlassic Bois Margot-zoon Je Suis Equus Tame de winst tijdens de Blom Hengstencompetitie in de klasse M tijdens IICH Groningen in Zuidbroek. Onder Steven Veldhuis snelde de hengst naar de overwinning en troefde daarmee de winnaar van de eerste selectiewedstrijd af: Bart Bles en Jumper Verdi (v. Verdi). Derde werden Bart Lips met Jubel ES (v. Harley VDL).

Drie hengsten trippel foutloos

In de klasse L bleven twaalf hengsten dubbel foutloos. Drie hengsten slaagden erin dit, na foutloze rondes in Kronenberg en Vragender, in Zuidbroek voor de derde keer te doen: Kincsem (v. Carrera VDL) met Michelle Dijkerman, Kuala Lumpur (v. Arezzo VDL) met Marco Sas en Kensington ES (v. Cornet Obolensky) met Caroline Müller.

De klasse Z werd gewonnen door Alex Gill met de KWPN-goedgekeurde hengst Inaico VDL (v. Indoctro). De volle broer van Scott Brash’s Hello M’Lady bleef daarmee voor op Catch Twenty Two VO Z (v. Catoki) en Jurgen Stenfert en Indian Gold (v. Cassini Gold) met Kim Emmen en Cascadello Boy RM (v. Cascadello) onder Inga Schuurman.

Glock’s King Karim is koning

Naast dat de springhengsten aan de start verschenen in Zuidbroek, lieten ook de dressuurhengsten zaterdag zien, dat tijdens de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie. Vanmorgen vroeg was het Glock’s King Karim (v. Glock’s Toto Jr.) die in de klasse L als koning op kop uitkwam. Met een score van 94 punten bleef Hans Peter Minderhoud met de hengst voor op de Negro-zoon Kjento en Manuel Springhetti. De derde plek was ook voor Minderhoud: Glock’s Taminiau (v. Glock’s Toto Jr.) scoorde 88 punten.

Marieke van der Putten’s Jamerson RS2 (v. Blue Hors Zack) won met 93 punten de klasse M. Renate van Uytert – van Vliet nam met haar hengsten plek twee en drie in bezit: met Johnny Depp (v. Bordeaux) scoorde ze 91 punten en met Just Wimphof (v. De Niro) 90.

In de klasse Z bleek Imposantos (v. Wynton) opnieuw ongenaakbaar. Met 94 punten stond de hengst, onder het zadel van Bart Veeze) ruim 4 punten los van Renate van Uytert – van Vliet’s In Style (v. Eye Catcher). Derde werd Indigro (v. Negro) met Jennifer Sekrve en de vierde plek was voor Turfhorst Invershin (v. Charmeur) onder Theo Hanzon.

More in Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!